מתחם הנינג'ה - מועדון הגריזלי בת חפר

מסלולי נינג'ה מקצועיים ומשוכללים, מותאמים לגיל ולרמת המתאמן

מועדון הגריזלי בת חפר הוא מקום האימון המרכזי של כוכבי ומשתתפי נינג’ה ישראל הרישמית

מסלולי נינג‘ה נעים להכיר!
אחרי שהפך ללהיט בעולם וגם בארץ הגיע הזמן להכיר את מסלולי הנינג'ה ומטרותיהן.
בשורות הבאות נציג בפניכם מהם מסלולי הנינג‘ה, מה כל שלב כולל, על מה צריך לעבוד ומידע נוסף ששווה להכיר באחד האתגרים שהתחילו בתור טרנד ונראה שהם פה כדי להשיאר. אז למעשה, אתגר הנינג'ה הפך להיות חלק כמעט בלתי נפרד מהטלוויזיה, אפילו יש עונות מיוחדות שנותנות לילדים את ההזדמנות להתמודד, אבל גם מעולם הכושר, סלבריטאים וכדומה.

המכשולים משתנים מעונה לעונה, מה שהופך את התכנית למרתקת ומסקרנת בכל פעם מחדש.
גם מכוני כושר מאמצים את השיטה- מכשירים מאמני כושר, פותחים מתחמי ענק הנינג'ה, מקימים נבחרות נינג'ה,

אבל כמה מאיתנו יודעים באמת מה מטרת כל מכשול או שלב המסלול הנינג'ה?

מהו בעצם אתגר הנינג'ה?

אתגר הנינג'ה החל ביפן והיום זהו למעשה אמצע העשור השלישי בו התכנית משודרת בכל רחבי העולם. האתגר הפך בין רגע לאתגר בין- לאומי שרבים נלחמים ומתאמנים קשה על מנת לנצח בו, אך מעט מצליחים. למעשה, מי שבוחר להגיע לאתגר האמיתי מתאמן מאוד קשה, יום אחרי יום על מגוון של קבוצות שרירים.
לאתגר הנינג'ה 4 שלבים, אותם נפרט בהמשך, ולכל שלב יש מטרה מסוימת והוא מתרכז ובוחן יכולות שונות של המתמודדים שבסופו האתגר קשה ביותר הוא "הר המידוריאמה" עליו על המתמודדים לטפס ולהגיע לבאזר שנמצא בפסגת ההר תוך גג 30 שניות!

השלבים של מסלול הנינג'ה:

  • שלב ראשון- השלב הראשון כולל תשעה מכשולים ושם את הדגש על זריזות המתמודד ויציבותו. המכשולים משתנים מעונה לעונה וכוללים למשל את הסטפר המפורסם, קפיצה גבוהה, קפיצת טבעות, אומגת בול העץ, מדרגות מרחפות וכו'. מוקצב לשלב עד חמש דקות. בשלב זה יש דגש רב על פלג הגוף העליון של המתמודד ונראה שהמטפסים צולחים שלב זה בהצלחה רבה. 
  • שלב שני- השלב השני כולל ארבעה מכשולים ובוחן את הכוח והמהירות. בין המכשולים יש גם את קפיצת העכביש, סולם סלמון, מתלה אצבעות הברזל, המערוך, הדלתות הכבדות. מוקצב לשלב עד חמש דקות. גם כאן יש צורך בפלג גופם עליון מאוד חזק, אבל זה לא מספיק, שכן נדרשת גם זריזות ומהירות. 
  • שלב שלישי- בשונה מכל שאר השלבים השלב השלישי אינו מוגבל בזמן, על המתמודדים "פשוט" לצלוח את כולו על מנת להעפיל לשלב הרביעי. השלב מתרכז בפל גופו העליון של המתמודד, ממש כמו בשלבים הקודמים רק שהוא קשה יותר, מאתגר יותר ומכשיל הרבה יותר.
  • שלב רביעי (הגמר)-השלב הרביעי הוא, כצפוי, הקשה מכולם. על המתמודדים שמגיעים לשלב הרביעי לטפס בחבל על "הר מידוריאמה", שקרוי על שם אולפני טלויזיה ביפן בה צולמה התכנית המקורית.

הטיפוס על הר המידוריאמה מאתגר כל כך שרק כ-10 מתמודדים מתוך כ-30 שהעפילו לשלב האחרון הצליחו לטפס אך רבים ממשיכים וימשיכו לנסות.

אז מה צריך כדי להיות מתאמן נינג‘ה אמיתי?

ובכן, צריך כמה דברים. קודם כל זמן והרבה ממנו. למה זמן? כי צריך להתאמן לזה. להתאמן לפחות כמה פעמים בשבוע. לא רק אימונים ספציפיים של נינג‘ה אלא גם אימונים נוספים כמו זריזות, גמישות, כוח מתפרץ. זה שילוב של הכל. דבר נוסף שצריך זה אמונה. בלי המשפט ”אני מסוגל וזה שלי“ לא תגיעו לשום מקום. יהיו קשיים, יהיו אתגרים, תכשלו פעם אחר פעם אבל רק אם תאמינו בעצמכם תגיעו לשם. כמובן שצריך מאמן מצוין, מוטיבציה גבוהה והרבה כוח רצון. 

אצלנו במתחם הנינג'ה גריזלי בת חפר מאמנים אתכם להיות הנינג'ה הבאים. 

בזכות צוות איכותי ומקצועי, ומתחם שמכיל את המתקנים המתאגרים והקשים ביותר אנו מאפשרים למתאמנים שלנו להפוך לנינג'ות אמיתיים. 

אצלנו תוכלו להירשם לחוגים תחת הדרכת מאמנים שם תלמדו הכל מהיסודות. בנוסף תוכלו להירשם כמנויים ל- open gym או לעשות כרטיסייה ולהגיע בזמנכם הפנוי להתאמן באופן חופשי. כמובן שגם אז יהיה מדריך על המזרן שיוכל להכווין אתכם ולעזור.